Datum: 25 maart 2019
Tijd: Schola Medica, Orteliuslaan 750, Utrecht

Aiosdag 2019

Na de succesvolle editie van 2018 gaat het LOSGIO in 2019 opnieuw los met een spetterende AIOS-dag. Een dag in het teken van sociale problemen, zoals schulden en verslaving. De plenaire sprekers zullen spreken over dakloosheid en gezondheid (dr. Igor van Laere); voeding en de effecten op gezondheid (Harriët Verkoelen) en prof. Klasien Horstman zal een overzicht geven van de academische ontwikkeling op deze sociale thema’s. 

 

Het complete programma vind je hier: Programma AIOS-dag.

 

Alle ingrediënten om er een succes van te maken zijn weer aanwezig. Dezelfde mooie locatie hebben we kunnen vastleggen: Schola Medica. Deelname is kosteloos en wordt actief gestimuleerd door de opleidingsinstituten NSPOH, SGBO en TNO.

 

ALV

Uiteraard kun je ook aanwezig zijn bij de Algemene Leden Vergadering (ALV) van het LOSGIO. Dit is dé manier om het LOSGIO-bestuur te leren kennen, de laatste weetjes rondom het landelijk werkgeverschap te horen of de laatste ontwikkelingen rondom je opleidingsplannen. Als je lid bent van je wetenschappelijke vereniging (KAMG, NVAB, of NVVG) dan ben je ook lid van het LOSGIO.

 

Direct inschrijven

Deel dit artikel: