Op 18 maart 2022 vindt de LOSGIO ALV direct aansluitend aan de aios dag plaats. Zowel de aiosdag als de ALV en de aansluitende borrel vinden dit jaar nog digitaal plaats. Alle leden van het LOSGIO zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en hun stem te laten horen!

 

Bestuurswissel

Vionne van der Borden (secretaris) zal het bestuur verlaten, omdat zij inmiddels haar registratie als Arts M+G heeft behaald. Anne-Marthe Jongbloed-Telgenhof wordt door het bestuur voorgedragen als nieuwe secretaris. De overige bestuursleden behouden hun huidige positie.

 

Bestuursfunctie

Alle leden hebben het recht zich verkiesbaar te stellen voor bestuursfuncties. Het LOSGIO is specifiek nog op zoek naar een nieuw bestuurslid vanuit de verzekeringsgeneeskunde. Mocht je belangstelling hebben voor een bestuursfunctie, dan kun je dit aangeven bij onze secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Mocht je eerst informatie willen hebben over de functie (inhoud, tijdsbesteding), neem dan contact op met het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Stukken ALV 18 maart 2022

Agenda LOSGIO ALV 18 maart 2022

Notulen ALV 2021

Jaarverslag 2021

Resultatenrekening 2021

Begroting 2022

Deel dit artikel: