Van 8 t/m 10 juli zal de voor het eerst een Euronet MRPH meeting in Nederland plaatsvinden! 

 

Euronet MRPH is het 'European Network of Medical Residents in Public Health'. Het is een Europese beweging die de link wil maken tussen sociaal geneeskundigen in opleiding binnen Europa.

 

Het belooft een mooi weekend te worden met zowel een inhoudelijk programma in de gehele breedte van de public health, als ook een leuke gelegenheid om AIOS sociale geneeskunde uit geheel europa te leren kennen.eurnet NL

 

De meeting zal plaatsvinden op een mooie boerderij, waar ook met zijn allen verbleven kan worden. Op vrijdag en zaterdag overdag zal het inhoudelijke gedeelte van de meeting plaatsvinden. ’s Avonds is er daarnaast genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen tijdens een BBQ en rond het kampvuur! Ook zal er nog een leuke groepsactiviteit georganiseerd worden.

 

Het exacte programma volgt nog. Interesse om alsnog aan te sluiten?

 

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bekijk de conferentieposter

Deel dit artikel: