Het A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde is formeel geen onderdeel van het LOSGIO, maar van het UWV. Het LOSGIO en het A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde werken wel nauw met elkaar samen. 

 

Ook AIOS verzekeringsgeneeskunde die niet werken bij het UWV kunnen actief worden bij het A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde. 

 

Het A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde is opgericht in 2011 en is er voor alle ANIOS en AIOS verzekeringsgeneeskunde in Nederland. Ons belangrijkste doel is ANIOS en AIOS verzekeringsgeneeskunde elkaar te laten ontmoeten om zo je netwerk uit te breiden. Daarnaast willen we kennis verbreden en invloed op het werk door ANIOS en AIOS stimuleren.

 

We organiseren onder andere congressen, netwerkborrels, en workshops. Je kan ons benaderen als er zaken spelen op de werkvloer of als je bijvoorbeeld ideeën hebt voor een onderwerp voor een workshop. Ook kan je contactpersoon worden als ‘actief lid’.

 

Wil je lid worden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit artikel: