Ben jij een enthousiaste aios die de opleiding combineert met het doen van wetenschappelijk onderzoek in het kader van een promotie of anderszins? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en willen we je graag in de spotlights zetten.

 

We starten  een rubriek in de LOSGIO nieuwsbrief door, met en voor aios Sociale geneeskunde die actief zijn in wetenschappelijk onderzoek of hierin geïnteresseerd zijn. In deze rubriek belichten we een aios die het volgen van de opleiding combineert met het doen van wetenschappelijk onderzoek.

 

Deze rubriek zal gaan over:

  • Je onderzoek inhoudelijk,
  • Maar ook “alles eromheen”, hoe zet je je onderzoek op, hoe regel je sponsoren, hoe combineer je het onderzoek met je opleiding, werk en privé, etc.

 

Ben of ken jij zo’n aios?

Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan schrijven we een stuk in onze LOSGIO nieuwsbrief over jouw ervaringen (het interview duurt tussen de 30 en 60 minuten). Publicaties kunnen worden vermeld in het artikel.

Geïnteresseerd? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit artikel: