ALV

Tijdens het aioscongres op 23 maart zou zoals gebruikelijk ook de jaarlijkse ALV van het LOSGIO plaatsvinden, traditioneel het moment waarop het nieuwe bestuur officieel van start gaat. Helaas konden het congres en daarmee de ALV op dit moment niet doorgaan. 

Op 25 maart vindt de derde algemene ledenvergadering (ALV) van het LOSGIO plaats. Deze wordt gehouden aansluitend aan het aios-congres, om 15:45 uur bij de Schola Medica te Utrecht. Alle leden van het LOSGIO zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en hun stem te laten horen!

Op 26 maart vindt de tweede algemene ledenvergadering (ALV) plaats van het LOSGIO. Deze wordt aansluitend op de Aiosdag gehouden bij de Schola Medica te Utrecht. Alle leden van het LOSGIO zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en hun stem te laten horen!

Op 6 maart vindt de eerste algemene ledenvergadering (ALV) plaats van het LOSGIO. Deze wordt aansluitend op de AIOS-dag gehouden te Utrecht. Alle leden van het LOSGIO zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en hun stem te laten horen!