Beste collega’s,

 

De afgelopen maanden zijn goed gevuld geweest met activiteiten. Zo vond eind september het Congres Arbeid & Gezondheid  “Waarom slapen mensen (niet)?” van De Jonge Bedrijfsarts en het A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde plaats, op 4 oktober het Lustrumcongres 50 jaar vertrouwensartsen, op 26 november de eerste LOSGIO Takkenheidag en op 2 december de Planetary Health hackaton. 

 

Ook in de komende periode staan er weer een heleboel activiteiten op de planning waar jij als AIOS van harte voor bent uitgenodigd. 

De Commissie Wetenschap wil aios binnen de sociale geneeskunde, die hun opleiding combineren met onderzoek, graag in het zonnetje zetten. Dit door regelmatig interviews te plaatsen. Lees hier het interview met aios M+G, richting jeugdgezondheidszorg Maarten Remmers

De Commissie Wetenschap wil aios binnen de sociale geneeskunde, die hun opleiding combineren met onderzoek, graag in het zonnetje zetten. Dit door regelmatig interviews te plaatsen. Lees hier het eerste interview met aios infectieziektebestrijding Monica Wong

Beste collega’s,

De zomervakantie is weer voorbij en dat is te merken! De komende periode staan een heleboel activiteiten gepland, zoals het Congres Arbeid & Gezondheid  “Waarom slapen mensen (niet)?” van De Jonge Bedrijfsarts en het A(N)IOS Netwerk Verzekeringsgeneeskunde op 30 september, het Basisartsencongres “Van co tot pro” op 1 oktober en het Lustrumcongres 50 jaar vertrouwensartsen op 4 oktober. 

 

Verder is het LOSGIO-jaarplan bijna af en heeft de werkgroep Planetary Health haar visiedocument gereed én een duurzaamheidsprijs in het leven geroepen. Benieuwd wat er nog meer speelt? Je leest het in deze nieuwbrief!

 

Wil jij ook tussentijds op de hoogte blijven van de activiteiten van het LOSGIO? Houdt dan de website www.losgio.nl in de gaten! Ook kun je het LOSGIO vinden op LinkedIn en op Instagram.

 

Veel leesplezier! 

 

Met sociale groet,

 

Het LOSGIO-bestuur

De werkgroep Planetary Health van de De Jonge Arts Maatschappij en Gezondheid (DJAMG) is er van overtuigd dat er al enorm veel inspirerende duurzaamheidsideeën, - initiatieven en inspirators zijn binnen de Public Health. Die willen wij graag in het zonnetje zetten én delen ter inspiratie!

De inschrijving voor het BG-VG: Waarom slapen mensen (niet)? is geopend! 

Beste collega’s,

 

Met deze editie van de LOSGIO-nieuwsbrief vieren we dat de nieuwsbrief al één jaar terug is!

Ook de afgelopen maanden is er weer een hoop gebeurd. Natuurlijk de ALV, waar nieuwe bestuursleden zijn verkozen. Maar ook een congres in het buitenland. En ook de komende tijd staan er weer veel activiteiten op de planning!

 

Wil jij ook tussentijds op de hoogte blijven van de activiteiten van het LOSGIO? Houdt dan de website www.losgio.nl in de gaten! Ook kun je het LOSGIO vinden op LinkedIn en op Instagram.

 

Veel leesplezier! 

 

Met sociale groet,

 

Het LOSGIO-bestuur

Na een aantal jaar uitstel vanwege de coronacrisis ging de landelijke aiosdag, georganiseerd door LOSGIO en de NSPOH dit jaar weer door!

Ben jij een enthousiaste aios die de opleiding combineert met het doen van wetenschappelijk onderzoek in het kader van een promotie of anderszins? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en willen we je graag in de spotlights zetten.

De congrescommissie van het A(N)IOS netwerk verzekeringsgeneeskunde en De Jonge Bedrijfsarts presenteert:

 

CONGRES 2022: Waarom slapen mensen (niet)?

 

Lig jij ook wakker van slaapproblemen? Kom dan naar onze congres dag!