Op 6 maart 2017 is het bestuur van het LOSGIO gewisseld. Het interimbestuur 2016-2017 heeft het afgelopen half jaar enorm veel werk verzet om van het LOSGIO, dat voorheen een overleg was, een goed gestroomlijnde vereniging te maken. Volgens afspraak heeft dit interimbestuur bij de eerste ALV plaats gemaakt voor het eerste reguliere bestuur van het LOSGIO.

 

nieuw bestuur 2017

 

ALV

Tijdens de ALV 2017 zijn de beoogde nieuwe bestuursleden aan de leden voorgesteld en door deze leden verkozen tot het nieuwe bestuur. Maar niet voordat de aftredende bestuursleden Erik de Jonge, Rosa Joosten, Ellen Verspui en Titia van ’t Hof in het zonnetje zijn gezet vanwege hun tomeloze inzet voor deze jonge vereniging. En wat is daarbij dan passender dan om als een roman te krijgen die illustreert hoe belangrijk publieke gezondheid in de wereld kan zijn, namelijk Nemesis van Philip Roth. Een aanrader wat mij betreft!

 

Hamer

Na de verkiezing van het nieuwe bestuur, heb ik letterlijk en figuurlijk “de hamer” van Erik de Jonge als voorzitter mogen over nemen. Met veel plezier, trots en enthousiasme zal ik mij inzetten voor de aios sociale geneeskunde. Het LOSGIO is een unieke vereniging die de toekomst van de publieke gezondheid vertegenwoordigd. Als voorzitter zet ik mij dan ook in een toekomst waarin wij alle aios en beroepsgroepen kunnen verbinden én inspireren.Het nieuwe LOSGIO bestuur zal in principe zitting nemen voor 2 jaar.

 

Weten wie de bestuursleden zijn? Je vindt ze bij Bestuur

 

Namens het LOSGIO bestuur,

 

Sabine Bantjes

voorzitter

Deel dit artikel: