Informatie: Wie gaat er mee met het LOSGIO naar de Spring Meeting van EuroNet MRPH van 12 t/m 14 mei in Lyon.
Datum: 12-05-2022
Tijd: 3 dagen

Wie gaat er mee naar de Spring Meeting van EuroNet MRPH?  

 

EuroNet MRPH staat voor European Network of Medical Residents in Public Health. Dit is een Europees netwerk van artsen in opleiding die werkzaam zijn binnen de publieke gezondheidszorg. Op dit moment zijn er veertien landen onderdeel van het netwerk.

 

De doelen van het netwerk zijn het uitwisselen van informatie en praktijkervaringen over het werkveld en de opleiding, het faciliteren van internationale stages en het faciliteren van gezamenlijk onderzoek. Driemaal per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd door en in één van de landen die lid zijn. Dit voorjaar wordt de bijeenkomst in Lyon georganiseerd van 12-14 mei. Op het programma staan interessante sessies op het gebied van Global Health maar bovenal heb je de mogelijkheid om veel andere aios te ontmoeten. 

Meer info en aanmelding via de volgende link: Spring Meeting 2022 - Lyon - EuroNet MRPH.

Deelname voor aios in het domein Public Health is gratis! 

Stuur een mailtje als je je hebt aangemeld naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Menne Bartelsman, commissie internationalisering. Dan kunnen we als Nederlandse delegatie samen voorbereiden. 

Deel dit artikel: