Informatie: De ALV vindt plaats bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Voorafgaand is er tussen 17.00 - 18.00 uur de mogelijkheid om een broodje te eten. Aansluitend aan de ledenvergadering is er tijd om na te praten. Ben je niet in de gelegenheid om naar Nieuwegein te komen? Dan kun je de vergadering ook online bijwonen.
Datum: 07-04-2022
Tijd: 18:30-21:00

De ALV vindt plaats bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Voorafgaand is er tussen 17.00 - 18.00 uur de mogelijkheid om een broodje te eten. Aansluitend aan de ledenvergadering is er tijd om na te praten. Ben je niet in de gelegenheid om naar Nieuwegein te komen? Dan kun je de vergadering ook online bijwonen.

 

De Jonge Bedrijfsarts alle aios bedrijfsgeneeskunde oproepen aanwezig te zijn bij de ALV van de NVAB op 7 april 2022. Naast lekkere broodjes, een gelegenheid nieuwe collega’s te ontmoeten en 2 accreditatiepunten voor je keuzeonderwijs vindt de installatie van de nieuwe voorzitter plaats. De Jonge Bedrijfsarts is blij en trots dat Boyd Thijssens is voorgedragen het stokje van Gertjan Beens over te nemen. Boyd was als aios voorgedragen voor het NVAB bestuur door De Jonge Bedrijfsarts en mag nu vrijwel direct na het behalen van zijn registratie deze belangrijke taak op zich nemen.

 

Aanmelden voor de ALV kan tot en met 31 maart via deze link

Deel dit artikel: