Informatie: LOVAH Fietsweekend
Datum: 2 tot 4 juni 2023
Tijd: Hele dag

Hier een bericht van LOVAH-werkgroep sport:

 

Fietsweekend 2-4 juni

 

In juni is het weer tijd om de fysieke grenzen op te zoeken tijden het LOVAH fietsweekend! Stampend op de pedalen proberen we met +-40 artsen in opleiding de toppen van de Limburgse heuvels te bereiken. Er worden meerdere routes uitgezet variƫrend van 50, 75, 100 en 150 km. Zowel de fanatieke atleet als de recreatieve fietser kan dus zijn hart ophalen. Voldoende ontspanning is ook belangrijk. Daarom regelen wij een borrel, BBQ en een afsluitend feest op de zaterdag. Dit jaar zullen niet alleen de huisartsen in opleiding volop vertegenwoordigd worden, maar hebben wij ook wat plaatsen gereserveerd voor AIOS van onze zusterverenigingen, te weten VASON, VAAVG en LOSGIO (resp. artsen in opleiding tot SO, AVG-arts en sociaal geneeskundigen in opleiding). Een geweldige manier om nieuwe collegas te leren kennen!

 

Dus zet de ketting alvast in het vet en fiets lekker mee!

 

Wat houdt het precies in:

Vrijdag: Eind van de middag met eigen vervoer richting het LOVAH fiets pension. Locatie: Landgoed Hof van Ulvend (https://www.ulvend.eu/hof-van-ulvend ). Dit is een groot huis met gedeelde kamers en keuken. Hier trappen we het weekend af met een klein borreltje.

 

Het programma

Zaterdag: Gezamenlijk ontbijt, materiaal preppen en dan de fiets op. Na de sportieve prestatie een borrel, BBQ en feestje.

Zondag: Gezamenlijk ontbijt. Voor de liefhebbers kan er nog een rondje gefietst worden.

 

Incl.

-Overnachting (2x)

-Ontbijt (2x)

-Energierepen

-Borrel (zaterdag)

-BBQ (zaterdag)

-Feest

 

Excl.

- Vervoer van en naar locatie

- Avondeten op vrijdag (zorg dus dat je eten mee neemt of al gegeten hebt)

- Racefiets

 

Kosten:

- 150-200 euro (afhankelijk van inflatie en catering)

Inschrijflink:

https://forms.aweber.com/form/37/987270437.htm

 

 

Deel dit artikel: