Informatie: Congres voor alle A(N)IOS bedrijfsgeneeskunde en verzekeringsgeneeskunde.
Datum: 15 september 2023
Tijd: Hele dag

 

Het A(N)IOS-netwerk Verzekeringsgeneeskunde en De Jonge Bedrijfsarts hebben dit jaar opnieuw een geweldig congres voorbereid speciaal voor alle A(N)IOS bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde. Het thema van dit jaar is "Persoonlijkheid, wanneer wordt het een stoornis?"

Het congres zal plaatsvinden op vrijdag 15 september 2023 in Van der Valk Hotel Breukelen, een goed bereikbare locatie met het openbaar vervoer. De aanvang van het congres is om 9:30 uur (inloop vanaf 8:45 uur) en het zal tot 17:00 uur duren, gevolgd door een feestelijke borrel.

De sprekers zijn onder andere psychiater Erwin van Meekeren, psychiater Moniek Wassenaar en psycholoog Helen van Empel. Daarnaast zal het in Nederland wereldberoemde OMDENKEN deelnemers inspireren met een training over hoe ze lastige situaties in de spreekkamer kunnen omdenken. Ook zijn er interactieve parallelsessies gepland waarin je nieuwe kennis in de praktijk kunt brengen.

Accreditatie is aangevraagd voor 6 punten.

 

A(N)IOS bedrijfs- en verzekeringsgeneeskunde zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres. Het congres is volgeboekt. 

 

Mocht je op de wachtlijs geplaatst willen worden of nog andere vragen hebben, neem dan contact op met de congrescommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

image005

Deel dit artikel: