Op 25 maart vindt de derde algemene ledenvergadering (ALV) van het LOSGIO plaats. Deze wordt gehouden aansluitend aan het aios-congres, om 15:45 uur bij de Schola Medica te Utrecht. Alle leden van het LOSGIO zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en hun stem te laten horen!

 

Tijdens deze ALV zal het jaarverslag 2018 worden besproken en zal de begroting voor 2019 worden vastgesteld. Tevens zullen er drie bestuursleden gewisseld worden. De besluiten van de ALV worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

 

Bestuurswissel

De huidige vicevoorzitter, penningmeester en een algemeen bestuurslid zullen het bestuur verlaten. De overige vier bestuursleden zullen het komende jaar aanblijven als bestuurslid. Alle leden hebben het recht zich verkiesbaar te stellen voor de vacante bestuursfuncties. De volgende functies zijn beschikbaar:

 

  • vicevoorzitter
  • penningmeester
  • algemeen bestuurslid

 

Kandidaten

De kandidaten voor de functies stellen zich hier aan u voor:

 

Vionne van der Borden

Kandidaat algemeen bestuurslid

Mijn naam is Vionne van der Borden en ik werk als jeugdarts bij GGD Zaanstreek-Waterland. 

 

In 2016 ben ik begonnen aan de 1e fase opleiding arts Maatschappij en Gezondheid en recent ben ik gestart met de 2e fase. Ik geloof sterk in de kracht van preventie en ik denk dat de arts M&G de aangewezen persoon is preventie een stevigere basis te geven in het Nederlandse gezondheidssysteem. We hebben nog een lange weg te gaan in het versterken van de positie van de arts M&G en het verbinden van de takken binnen de sociale geneeskunde. Met het LOSGIO wil ik me hier graag voor inzetten en kunnen we veel bereiken. Ik denk graag mee over visieontwikkeling en het creƫren van een sterke basis. Op vele terreinen is preventie onder de aandacht, het belang is duidelijk. Volle kracht vooruit, dit is het moment hierop in te spelen!

Louis Dukker

Kandidaat vicevoorzitter

Mijn naam is Louis Dukker en ik stel mij beschikbaar voor de functie vicevoorzitter van het LOSGIO.

Tijs Rutgers

Kandidaat algemeen bestuurslid

Mijn naam is Tijs Rutgers en ik ben aios arts M&G 1ste fase, profiel jeugdgezondheidszorg.

  

Bestuursfunctie

Mocht je ook belangstelling hebben voor een bestuursfunctie, dan kun je je belangstelling schriftelijk kenbaar maken tot maandag 6 maart 13:00 bij de secretaris van het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Mocht je eerst informatie willen hebben over de functie (inhoud, tijdsbesteding), neem dan contact op met het huidige bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Borrel

Na de ALV zal er een borrel plaatsvinden bij de NSPOH.

Deel dit artikel: