Op 26 maart vindt de tweede algemene ledenvergadering (ALV) plaats van het LOSGIO. Deze wordt aansluitend op de Aiosdag gehouden bij de Schola Medica te Utrecht. Alle leden van het LOSGIO zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en hun stem te laten horen! 

 

Tijdens deze ALV zal het jaarverslag 2017 worden besproken en de begroting voor 2018 zal worden vastgesteld. Tevens zullen er twee bestuursleden gewisseld worden! De besluiten van de ALV worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Stemmingen over personen worden schriftelijk gedaan. 

 

Bestuurswissel

De huidige voorzitter en de secretaris zullen het bestuur verlaten. De overige vijf bestuursleden zullen het komende jaar aanblijven als bestuurslid. Alle leden hebben het recht zich verkiesbaar te stellen voor de vacante bestuursfuncties. De volgende functies zijn beschikbaar: 

 

  • voorzitter
  • secretaris
  • algemeen bestuurslid

 

Kandidaten

De kandidaten voor de functies stellen zich hier aan u voor: 

 

Lilian van der Ven

Kandidaat voorzitter

Ik ben Lilian van der Ven en stel me beschikbaar voor de functie voorzitter van het LOSGIO. 

 

Ik doe als aios Maatschappij en Gezondheid drie dagen per week onderzoek bij het AMC en werk daarnaast nog twee dagen als jeugdarts in Almere. Toen ik in 2015 begon aan de eerste fase van de opleiding tot arts M&G, ben ik actief geworden in het LOSGIO. In 2017 ben ik vice-voorzitter geworden. Ik heb me in die rol onder andere bezig gehouden met het opzetten en versterken van externe relaties, zowel nationaal als internationaal. Ik heb het LOSGIO in de afgelopen jaren zien uitgroeien tot een steeds meer professionele, ambitieuze en enthousiaste vereniging. Ik ben trots op wat we bereikt hebben en ik kijk ernaar uit om deze lijn het komende jaar voort te zetten!

Lilianne Schouten

Kandidaat secretaris

Mijn naam is Lianne Schouten en ik stel mij beschikbaar voor de functie van secretaris van het LOSGIO.

 

Ik werk bij HumanCapitalCare als arts in opleiding tot bedrijfsarts. In 2016 heb ik samen met een aantal AIOS Bedrijfsgeneeskunde het netwerk “De Jonge bedrijfsarts” opgericht om AIOS in de bedrijfsgeneeskunde met elkaar te verbinden opdat we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen prikkelen, onze belangen kunnen vertegenwoordigen en samen onze toekomst kunnen vormgeven. Ik geloof erin dat door alle AIOS in de sociale geneeskunde met elkaar te verbinden, we onze positie kunnen versterken en beter met elkaar kunnen samenwerken in de toekomst. Het LOSGIO is de spil voor alle AIOS! Laten we samen sterk zijn!

 

Bestuursfunctie

Mocht je ook belangstelling hebben voor een bestuursfunctie, dan kun je je belangstelling schriftelijk kenbaar maken tot maandag 26 maart 13:00 bij de secretaris van het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Mocht je eerst informatie willen hebben over de functie (inhoud, tijdsbesteding), neem dan contact op met het huidige bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

 

Stukken ALV 26 maart 

Agenda

Notulen 2017

Jaarverslag 2017

Begroting 2018

Verklaring kascontrolecommissie

 

Borrel

Na de ALV zal er een borrel plaatsvinden. 

Deel dit artikel: